BARTENDERS + BARCHEF SØGES TIL NY HILLERØD-BAR MED MUSIKALSK BANKENDE HJERTE

Vi søger en engagerede, organiserede og kvalitetsbevidste folk til CRANE BROTHERS, Torvet 1 i HILLERØD. Det er ejerkredsen bag barerne Whammy Bar og The Mudhoney. To barer med bankende musikalske hjerte og en meget klar æstetik og idé om smag og atmosfære, som du naturligvis skal kunne repræsentere 101%. Begge steder har et bredt sortiment, hvor Whammy Bar har et udvalg af øl fra Brooklyn, Tuborg og Mikkeller, vine fra Vinhanen, gode cocktails, mens The Mudhoney supplerer med mad, kaffe og milkshakes – også dem med sprut i!

Bartenders på CRANE BROTHERS skal være gode værter, kunne lave gode (simple)cocktails, servere en grøn tuborg og en ekslkusiv special-øl med samme entusiasme. Du får kendskab til gode vine fra bl.a. vores ven Charles Smith, og skal ikke mindst kunne smage forskel på en dårlig kaffe og en Damn Good Coffee fra Copenhagen Coffee Lab. Hvis det er dig, så bør du blive en del af Hillerøds nye bar.

Barchef-stillingen er i udgangspunktet ikke en fuldtidsstilling, da vi i begyndelsen kun vil holde åbent i weekends. Med forankring i barvagter, er du med til at udvikle sortiment, har ansvaret for oplæring og personale og du vil være ansigt på et lokalt samlingspunkt.

Ud over kundekontakt, er administrative pligter såsom varebestilling, vagtplanlægning og oplæring en del af arbejdsfunktionen. Forholdet mellem administration og drift planlægges løbende i tæt samarbejde med ejerkredsen, som består af folkene bag hhv. pladeselskabet CRUNCHY FROG og spillestedet RUST i København.

Erfaring og/eller passion inden for café-, bar- eller restaurationsbranchen med fokus på kaffe og
cocktails er en forudsætning. Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning og CV til info@cranebrothers.dk